Покана за участие в Семинар за хуманитаристи

Включете се в Семинара с представяне на работата си в която и да е сфера на хуманитаристиката 🙂 Очакваме до 31 януари предложения за участие през летния семестър на 2015/16  за всички семинарни форми, които са се очертали като продуктивни досега (но приветстваме и нови идеи за формат):

Представяния: докторанти и магистранти, без значение в коя година на обучение/изследване, които подготвят (или пък наскоро са завършили) текст – откъс от работата си, статия, презентация за официален научен форум и др.;
Обмяна на опит: докторанти и магистранти, които искат да споделят наблюдения, приключения и детайли „от кухнята“ на теренните изследвания,  академичните форуми по света и у нас, университетите в чужбина, организирането на събития, писането и/или участието в проекти, НПО или всякакви други места, които не влизат в академичен текст. Имаме мултимедия, покажете ни и фотографии :);
Семинар+ за изследователи с научна степен и опит;
Кино семинар: предложения за филми, които представят интересни и релевантни към хуманитаристиката теми, вървят заедно с дискутанта/ите си. Вие подготвяте представянето на филма, режисьора, тематиката, контекста и повдигането и оформянето на въпросите около всичко това, а ние модерираме дискусията.

Пишете ни на seminar.humanitaristi@gmail.com с кратко резюме от 50-100 думи на това, което искате да представите или разкажете и ние ще се свържем с вас. Регулярните ни събития се случват всеки понеделник след 18 ч. в Ректората на Софийски университет. Очакваме ви!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s